Organisatie

Het bestuur van Stichting Chivombo bestaat uit de volgende mensen:

Jonathan Mateyo voorzitter en penningmeester
Jonathan is de ´founding father´van de stichting. Hij is in 1991 naar Nederland gekomen en heeft altijd nauwe banden met zijn geboortedorp onderhouden. Met de stichting wil hij graag teruggeven wat hij zelf kreeg: kansen.

Elise Linthorst secretaris
Elise is ontwerpster en moeder van twee zonen. Ze is betrokken bij de stichting omdat ze vindt dat kinderen overal evenveel onderwijskansen zouden moeten krijgen als haar eigen kinderen in Nederland. Chivombo spreekt haar vooral aan omdat hier op een hele directe manier wordt gewerkt om kinderen in Zambia via onderwijsextra kansen te geven.

Wim Groenewoud bestuurslid
Wim is geofysicus en werkt bij Rijkswaterstaat. Hij is betrokken bij de stichting omdat de doelgerichte en praktische aanpak hem erg aanspreekt en hij eigenlijk het liefst zelf in het vliegtuig zou stappen om in Zambia de handen uit de mouwen te steken.

Tanya de Wit bestuurslid
Tanya is psycholoog en coach en begeleidt mensen met loopbaanvragen en stressklachten. Zij levert via de stichting graag een bijdrage aan het vergroten van ontwikkelingskansen van een gemeenschap. Wat haar in het bijzonder aanspreekt is dat de projecten zowel fundamenteel als kleinschalig zijn en voortbouwen op de aanwezige zelfredzaamheid.