Organisatie

Het bestuur van Stichting Chivombo bestaat uit de volgende mensen:

Jonathan Mateyo voorzitter en penningmeester
Jonathan is de ´founding father´van de stichting. Hij is in 1991 naar Nederland gekomen en heeft altijd nauwe banden met zijn geboortedorp onderhouden. Met de stichting wil hij graag teruggeven wat hij zelf kreeg: kansen.

Elise Linthorst secretaris
Elise is ontwerpster en moeder van twee zonen. Ze is betrokken bij de stichting omdat ze vindt dat kinderen overal evenveel onderwijskansen zouden moeten krijgen als haar eigen kinderen in Nederland. Chivombo spreekt haar vooral aan omdat hier op een hele directe manier wordt gewerkt om kinderen in Zambia via onderwijsextra kansen te geven.

Kees Mijnke bestuurslid

Lawrence Bokwe Ekoko bestuurslid
Lawrence is geboren in Kameroen. In 1995 is hij naar Nederland verhuisd om te trouwen met een Nederlandse vrouw. Hij is werkzaam als boekhouder. In Kameroen ondersteunt hij diverse jongeren met hun opleiding om ze een kans te geven op een betere toekomst. Gedurende zijn leven heeft hij ook veel kansen gekregen om zich te ontwikkelen. Dit is een belangrijke motivatie om onderdeel uit te maken van Stichting Chivombo, die projecten steunt op het gebied van onderwijs en gezondheidszorg.